Penyesuaian Biaya Pengiriman Dalam Negeri Jepang


Ahli yang dihormati,

Terima kasih kerana sokongan dan pelangganan berterusan anda kepada HOYOYO. Untuk menyediakan perkhidmatan yang lebih baik dan mudah, kami baru-baru ini membuat beberapa penyesuaian kepada yuran penghantaran domestik di Jepun.

Jika anda memilih "dengan pengesanan" semasa membuat pesanan dan yuran penghantaran adalah dalam lingkungan 300 yen Jepun, pesanan anda akan secara automatik mempunyai pengesanan tanpa perlu pengesahan lanjut. Jika yuran penghantaran melebihi 300 yen Jepun, pasukan khidmat pelanggan kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sama ada anda ingin menambah pengesanan, memastikan pengalaman membeli-belah yang lebih lengkap.

Jika anda tidak memilih "dengan pengesanan" semasa membuat pesanan, dan jumlah pesanan adalah melebihi 5000 yen Jepun dan yuran penghantaran adalah dalam lingkungan 300 yen Jepun, pengesanan akan ditambah secara automatik tanpa perlu pengesahan lanjut. Jika yuran penghantaran melebihi 300 yen Jepun, pasukan khidmat pelanggan kami juga akan menghubungi anda untuk mengesahkan sama ada anda ingin menambah pengesanan, menjadikan pengalaman membeli-belah anda lebih lancar.

Sekali lagi, kami mengucapkan terima kasih atas sokongan anda dan berharap anda mempunyai hari yang indah!

Salam hormat,
HOYOYO